Oferta noastra de servicii si produse


DTP

Oferim consultanta grafica pentru realizarea etichetelor dvs., realizam machete grafice, creatie grafica, dtp.


Asistenta Tehnica

Oferim asistenta tehnica pentru imprimantele si cantarele pe care le comercializam sau pentru cele detinute de client, oferim astfel suport pentru buna desfasurare a activitatii.


Servicii de instalare si mentenanta imprimante termice

Pentru imprimantele comercializate de societatea noastra asiguram instalarea si asistenta tehnica specializata.

Personalul din cadrul Departamentului Tehnic este instruit permanent, beneficiind de experienta dobandita de-a lungul timpului sau in cadrul cursurilor de perfectionare organizate constant la sediul furnizorilor nostri.


Imprimare Flexografica

Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ, ce utilizeaza ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, placile de tipar fotopolimerice.

Avantaje:

  • se pot imprima o mare varietate de materiale autoadezive cat si neadezive;
  • cu ajutorul placilor de tipar se pot realiza milioane de imprimari;
  • realizarea unei productivitati ridicate, datorita vitezelor mari de imprimare;
  • aplicarea de cerneluri fluorescente si metalizate, realizarea de finisari on-line (off-line), cum ar fi: laminarea, aplicarea de folio, inseriere, aplicare de holograme etc.

Stantare

Diversitatea si complexitatea formelor de stante alese va confera unicitate etichetelor Dumneavoastra. Prin alegerea unei forme deosebite pentru acestea, produsele etichetate se vor face remarcate mult mai usor pe raft.

Flexografia ofera avantajul de a combina intro singura trecere, atat imprimarea etichetelor cat si stantarea lor. In cazul produselor etichetate automat aveti posibilitatea de a opta pentru diverse moduri de roluire specifice acestui tip de etichetare.


Imprimarea pe verso

Imprimam si pe verso, blackmark, coduri, etc


Coldfoil

Coldfoil este procesul tehnologic de depunere la rece a unei pelicule foarte fine de pulbere metalizata, aflata pe folie, prin intermediul unei matrite coldfoil ce are gravat modelul care urmeaza a fi transferat pe eticheta.

Prin acest procedeu tehnologic coldfoil se pot innobila cu aur sau cu alte culori metalizate, cu folii holografice personalizate sau cu o mare varietate de texturi, diferite suporturi autoadezive sau neadezive cum ar fi: hartia, materiale non-absorbante (PE, PP, PVC, PA, etc.).


Imprimante etichete

  printer-site


Consumabile etichete


Ribbon

  • Din ceara, ceara si rasina sau doar din rasina;
  • Culori: negru, rosu, albastru, verde.

Thermal_transfer_ribbons


Aplicatoare etichete

Aveti de aplicat etichete si doriti sa le lipiti corect si rapid? Nimic mai simplu, cu aplicatoarul manual, aveti posibilitatea sa etichetati repede si fara griji cantitati mari de etichete fara a apela la personal auxiliar.

aplicator-etichete

parallax background

Cum te putem ajuta?
Suntem aici pentru tine, intra in legatura cu noi.


CONTACTEAZA-NE