Cateva cuvinte despre Total ID


Bun venit!

TOTAL ID SRL a fost infiintata in anul 2000, avand ca principal domeniu de activitate comercilizarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor de calcul, imprimante si cantare termice cu cod de bare.

In 2002 am inceput sa achizitionam utilaje flexografice si, de atunci, ne-am extins aria de activitate, astfel incat in prezent producem etichetelor autocolante in rola (etichete in policromie, etichete inobilate cu folio auriu, argintiu, holograme, etc.).

Pentru a afla mai multe despre noi si pentru noutati in ceea ce priveste solutii de etichetare, puteti urmari podcast-ul TOTAL ID care se posteaza lunar pe YouTube.

Mai multe informatii sunt postate periodic atat pagina noastra de Facebook cat si pe cea de LinkedIn.


Produse/Servicii

Scurta descriere a activitatii, a produselor /serviciilor oferite:

  • Producem pe baza de comanda etichete autocolante in rola, pretiparite, etichete tiparite sau etichete blanc, destinate folosirii in imprimante specific sau etichete de produs pe diferite suporturi adezive sau neadezive in rola.
  • Deasemenea comercializam imprimante specific, cantare, cititoare coduri de bare, aplicatoare, etc, oferim service gratuit clientilor care folosesc etichetele produse de noi si contra cost clientilor de service.
  • Oferim consultanta, servicii de graphic design si asistenta tehnica

Capacitati de productie/prestare servicii

  • Personalul nostru este calificat, avand o experienta intre 1 si 15 ani de tiparire, stantare, manipulare a diferitelor tipuri de cantare, imprimante si software pentru etichete autocolante in rola.

Procese tehnologice

  • Hartia autoadeziva se stanteaza in dimensiunile cerute de client, pe care se imprima un text, logo etc. dupa care se trag in role care vor fi imprimate la randul lor in imprimante specifice de catre clienti in functie de necesitati.
  • Etichetele sunt ambalate in cutii si livrate la sediul clientilor de catre curier.

Materia prima

  • Materia prima o procuram exclusiv din Uniunea Europeana.

Clientii

  • Avand in vedere faptul ca ne aflam pe piata din anul 2000, ne ofera un avantaj mare deoarece avem un portofoliu de clienti stabil si fidel, cu toate acestea suntem in permanenta preocupati de satisfacerea cerintelor clientilor cat si de cautarea de noi parteneri.
  • In fiecare luna crestem portofoliul de clienti, si, ce este deasemenea important, noi nu refuzam pe nimeni.

parallax background

Cum te putem ajuta?
Suntem aici pentru tine, intra in legatura cu noi.


CONTACTEAZA-NE